Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανύψωση ηθικού στον Παναθηναϊκού

Αλαφούζος και Αναστασίου προσπάθησαν να συνεφέρουν τους «πράσινους» από την ήττα στη Νέα Σμύρνη.

alafΜπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι νέα ομάδα, με μειωμένη ποιότητα στο ρόστερ της, σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο μία ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο δεν αποτελεί βαρύ πλήγμα…

Πόσω μάλλον όταν στο μεγαλύτερο κομμάτι της, το έμψυχο δυναμικό της αποτελείται από παίκτες νεαρής ηλικίας που γρήγορα απογοητεύονται. Κάτι που γνωρίζουν καλά, τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος..

Για αυτό και αμφότεροι την Κυριακή προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους «πράσινους».

«Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και η χθεσινή ήττα ήταν διδακτική. Ήταν μαγική εικόνα το 3-0 αλλά έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να γυρίσουμε σελίδα με την Βέροια. Σας πιστεύω, φτιάχνουμε μια νέα και πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι για τον στόχο που έχουμε. Σηκώστε το κεφάλι και συνεχίζουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Από την πλευρά, ο Γιάννης Αναστασίου, είπε: «Χθες πήραμε ένα καλό μάθημα. Χάσαμε από ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος, αλλά ήταν πιο ουσιαστικός και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο να παίζεις καλύτερα, χρειάζεται να τελειώνεις τις φάσεις που φτιάχνεις. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και θέληση», τόνισε αρχικά στους παίκτες του ο Αναστασίου.

Είμαστε νέα ομάδα και θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις μέσα στους αγώνες. Ένα ματς δεν τελειώνει επειδή δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας σε γκολ. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστότερα τέτοιες καταστάσεις. 

Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του για να γίνουμε καλύτεροι και να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Τον αγώνα όμως τον χθεσινό από σήμερα τον ξεχνάμε, κοιτάμε μπροστά και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με τη Βέροια», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By