Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη καταγγελία από τον Καπερνάρο

O βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι χάλκεψαν την λίστα με τα ονόματα

kikiliasvasilis

Για ύποπτες διαρροές έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας το όνομα του οποίου χθες δημοσιοποιήθηκε ανάμεσα σε αυτά που ελέγχονται για εμβάσματα στο εξωτερικό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Β. Κικίλιας υποστήριξε πως όλα του τα χρήματα είναι σε ελληνικές τράπεζες και φορολογημένα κανονικά. «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο να φαίνεται», τόνισε, ενώ εξήγησε πως η οικογένειά του εκποίησε ένα ακίνητο το αντίτιμο του οποίου αρχικά τοποθετήθηκε σε κυπριακή τράπεζα. Ωστόσο, δήλωσε πως πέντε μήνες πριν εκλεγεί βουλευτής τα χρήματα αυτά επέστρεψαν σε ελληνική τράπεζα.

Όπως είπε χθες με τη δημοσιοποίηση του ονόματος πήγε στο γραφείο του γενικού γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι για την υπόθεση για την οποία ελέγχεται από τον περασμένο Απρίλιο από τη ΔΟΥ Γλυφάδας και για την οποία έχει καταθέσει πλήρη φάκελο, θα βγει άμεσα το πόρισμα.

Ο κ. Κικίλιας άφησε αιχμές για σκοπιμότητες πίσω από την αποκάλυψη για «τρεις βουλευτές της ΝΔ με εμβάσματα στο εξωτερικό», την ώρα που η κυβερνητική πλειοψηφία είναι εύθραυστη με 153 βουλευτές και ενώ εκ των υστέρων αποδεικνύεται πως οι τρεις βουλευτές γίνονται ένας ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ελέγχου.

«Η ΝΔ, όταν τίθεται θέμα ηθικής και αξιών και πρέπει να διαγράψει κάποιον το κάνει και, όταν το δίκιο είναι με το μέρος κάποιου, όπως στην περίπτωση μου, τον υπερασπίζεται, όπως έκανε χθες με το πρόσωπό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος όπως είπε πληροφορήθηκε το θέμα ενώ βρισκόταν στη Βουλή, δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση και δεν έχει ζητηθεί ποτέ ούτε από τον ίδιο ούτε όμως και από την σύζυγό του να δώσει καμία εξήγηση και συμπληρωματικά στοιχεία για τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Παράλληλα,  τόνισε  πως κατά δική του πληροφόρηση η αρχική λίστα που έκανε λόγο για τρεις βουλευτές της ΝΔ άλλαξε και στη συνέχεια εμφανίστηκαν τρία ονόματα ένα από ΝΔ, ένα από ΑΝΕΛ και ένα από τη ΔΗΜΑΡ.

 

By