Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη Aston Martin DB4GT Zagato ρέπλικα πωλείται στο eBay 2,4 εκ. δολλάρια

Το να αναφερθείς σε αυτό το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τη λέξη «ρέπλικα», μάλλον είναι προσβολή.

Σίγουρα, δεν μία από τις αρχικές Aston Martin DB4GT Zagato –μόνο 20 κατασκευάστηκαν- αλλά έχει όλους τους αριθμούς και όλα τα έγγραφα που κανονικά συνοδεύουν μία αυθεντική και είναι κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά, από τους πλέον ικανούς ανθρώπους. Υλοποιεί το κλασικό «κλασικό design με σύγχρονη τεχνολογία» καθώς κάτω από πανέμορφο, all-time-classic σχήμα κρύβεται ένας supercharged εξακύλινδρος σε σειρά και ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος των aftermarket αλλά δεν ξέρω αν όλα αυτά μπορούν να δικαιολογήσουν την αστρονομική τιμή του.

aston-martin

2,4 εκατομμύρια δολάρια ζητάει ο πωλητής! Ναι, σωστά διαβάσατε. Ο ισχυρισμός είναι πως το αυτοκίνητο έχει κοστίσει άνω του 1 εκατομμυρίου στα 8 χρόνια που χρειάστηκαν για την ολοκλήρωσή του και συνοδεύεται από όλα τα πιστοποιητικά. Συμφωνώ, είναι πανέμορφο αυτοκίνητο και πολύ πιθανό να είναι καταπληκτικό και στον δρόμο. Όμως, δεν είναι αυθεντική DB4GT Zagato όσο και αν αυτοί που το έκαναν «πιστεύουν πως είναι 100% αυθεντική». Μπορεί να είναι η καλύτερη replica του κόσμου, καλύτερη από το 90% του συνόλου των αυτοκινήτων αλλά δεν παύει να είναι ρέπλικα. 2,4 εκατομμύρια δολάρια είναι υπερβολικά πολλά λεφτά… Αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες γενικά αλλά και πιο ειδικά από την διαδικασία κατασκευής του αυτοκινήτου, ακολουθήστε το link.

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Απίστευτη Aston Martin DB4GT Zagato ρέπλικα πωλείται στο eBay έναντι 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων – AutoBlog.gr

By