Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γίνονται έρευνες, ενώ το κρατικό ραδιόφωνο μεταδίδει πως φέρεται να έχουν εντοπιστεί ύποπτα αντικείμενα, τα οποία και εξετάζονται

larnaka

Την εκκένωση του διεθνούς αεροδρομίου Λάρνακας διέταξε η Αστυνομία, μετά την πληροφορία για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις του, μια μέρα πριν από την άφιξη στην Κύπρο του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γίνονται έρευνες, ενώ το κρατικό ραδιόφωνο μεταδίδει πως φέρεται να έχουν εντοπιστεί ύποπτα αντικείμενα, τα οποία και εξετάζονται.

Στο μεταξύ, δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας σε Λευκωσία και Λεμεσό, το διήμερο 21 – 23 Μαΐου, με αφορμή την επίσκεψη Μπάιντεν. Τα σώματα ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με τους Αμερικανούς, οι οποίοι δίνουν τεράστια σημασία στην ασφάλεια του Αμερικανού αντιπροέδρου. Η επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν και της συζύγου του Τζιλ μαζί με τη συνοδεία του αρχίζει αύριο το βράδυ, αλλά παραμένει άγνωστη η ώρα άφιξης. Με την άφιξή του, ο Μπάιντεν θα κατευθυνθεί στη Λεμεσό όπου θα καταλύσει μαζί με τη συνοδεία του που αριθμεί 380 μέλη. Η επιλογή της Λεμεσού έγινε διότι στη Λευκωσία δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια για τα μέλη της συνοδείας του Αμερικανού αντιπροέδρου.

By