Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απειλούν με επίσχεση οι εργαζόμενοι στο Παπαγεωργίου

nosokomeioΕπίσχεση εργασίας ξεκινούν αύριο, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ημέρα γενικής εφημερίας του νοσοκομείου, αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων Λάμπρος Δερμετζόγλου στο agelioforos.gr.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών από τις 7 το πρωί εώς τις 10 π.μ.. Με ανακοίνωσή τους προειδοποιούν ότι το νοσοκομείο δεν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα εφημεριών του μηνός Μαρτίου εάν δεν διευθετηθούν τα προβλήματα μισθοδοσίας και δεν εξασφαλιστεί η η πλήρης και αδιάλειπτη χρηματοδότηση του νοσοκομείου.

Με ψήφισμά τους ζητούν:

1)Να συσταθεί κοινή επιτροπή από μέλη του Δ.Σ. Και εκπροσώπους του Δ.Σ. Σ.Ε.Ν.Π. Που θα διεκδικήσουν από κοινού οριστική λύση για πλήρη, έγκαιρη και αδιάλειπτη χρηματοδότηση του νοσοκομείου με άμεση κάθοδο στο υπουργείο Υγείας.

2)Η επιχορήγηση που θα καλύπτει το σύνολο των τακτικών και πρόσθετων αμοιβών να κατατίθεται σε ειδικό λογαριασμό που να αφορά αποκλειστικά τη μισθοδοσία μας, ώστε να διασφαλίζεται και το ακατάσχετο από οφειλές προς τρίτους.

Η διοίκηση από τη μεριά της τόνισε ότι την Τρίτη θα καταβληθούν τα οφειλόμενα των εργαζομένων και πως κατάσταση θα εκτονωθεί.[space size=»30″]

By