Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απολογούνται άλλα τέσσερα άτομα για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται σήμερα ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και ο τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος

lathremporio600_220214
Στην εισαγγελία Πειραιά και συγκεκριμένα στον 7ο τακτικό ανακριτή, οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν ο υπεύθυνος πλάστιγγας του ΟΛΠ, δύο οδηγοί βυτιοφόρων και ένας πρατηριούχος που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων που αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού πέντε άτομα και συγκεκριμένο, ο πρόεδρος της εταιρείας ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρομήτου Γ. Σπανός, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας, ένας τελωνειακός, ο τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ένα ακόμα άτομο.

Έως τώρα έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης ένας πρατηριούχος και μια συνιδιοκτήτρια πρατηρίου από τα συνολικά 15 άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση. Στο μεταξύ, από το δικαστικό συμβούλιο αναμένεται να εξεταστεί η ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου, που υπέβαλε στον ανακριτή, ο συνήγορος του τμηματάρχη διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

By