Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

Πάσχει από κατάθλιψη και θα μείνει για μερικές μέρες στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου.

paris jacksonΗ 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, μεταφέρθηκε χτες, σε νοσοκομείο κοντά στο Λος Άντζελες ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά η κατάστασή της είναι καλή, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην οικογένεια.

Η Πάρις επεχείρησε να κόψει τις φλέβες του δεξιού καρπού της με μαχαίρι και πήρε αρκετά παυσίπονα, ενώ άφησε και επιστολή στην οποία μιλάει για την αυτοκτονία της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ.com.

«Αισθάνεται την ανάγκη να έχει κοντά της τον πατέρα της. Έχει ήδη νοσηλευτεί μια φορά για κατάθλιψη. Αυτό φαίνεται ότι ήταν μια πραγματική έκκληση για βοήθεια», τόνισε η ίδια πηγή.

Η Πάρις, η οποία πάσχει από κατάθλιψη, θα παραμείνει για τρεις ημέρες στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου.

Στο Twitter της η Πάρις έγραψε το βράδυ της Τρίτης: «Χθες, όλα τα προβλήματά μου έμοιαζαν να έχουν εξαφανιστεί, αντίθετα, τώρα είναι σαν να ήταν εκεί πάντα». Σε ένα άλλο tweet αναρωτιόταν «γιατί τα δάκρυα είναι αλμυρά».

Σε ανακοίνωσή της, η γιαγιά της Πάρις, Κάθριν, τονίζει ότι «η Πάρις είναι καλά και δέχεται την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της».

Η Πάρις πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο «Lundon’s Bridge and the Three Keys». Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Ντένις Κρίστεν τόνισε ότι τα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα.

«Η Πάρις σπούδασε υποκριτική τα τελευταία δυο χρόνια και είναι πολύ ταλαντούχα. Είναι μια νεαρή ηθοποιός γεμάτη ζωή», τόνισε ο Κρίστεν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By