Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Από τη μητέρα φύση… κατευθείαν στo σπίτι σας

Νέο σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη με επιλεγμένα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες

Supermarket - by Flickr user fazen

Με προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες και δίνοντας πρόσβαση στους μικροπαραγωγούς, έχουν γεμίσει τα ράφια του συνεταιριστικού σούπερ μάρκετ «Bios coop» που ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από λίγες μέρες στην οδό Κων/νου Καραμανλη 42, στη Θεσσαλονίκη.

«Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κόσμου με τους όρους μεν του συστήματος αλλά με διαφορετική λογική, προσπαθώντας να το πολεμήσουμε από “μέσα» εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο Σάκης Τζάκρης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού, ο οποίος ιδρύθηκε το 2012.

Στο νέο αυτό σούπερ μάρκετ γίνεται προσπάθεια τα προϊόντα να είναι ποιοτικά ελεγμένα, από επιλεγμένους παραγωγούς και όπου είναι δυνατόν, να απουσιάζουν οι μεσάζοντες. Στην κατεύθυνση αυτή, ο συνεταιρισμός συνεργάζεται με την «Ελληνική Διατροφή Coop» (συνεταιριστική εταιρεία εφοδιασμού προϊόντων, που συγκρότησαν συνεταιρισμοί αγροτών και παντοπωλών απ” όλη την Ελλάδα) για τον εφοδιασμό με προϊόντα που παράγονται από τους συμμετέχοντες αγροτικούς συνεταιρισμούς και τις μικρές παραγωγικές μονάδες.

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By