Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αρβανιτόπουλος και κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά

O υπουργός Παιδείας θα ελέγξει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι σχολικές μονάδες

National Action Plan for the Youth Employment  /  Παρουσίαση Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την απασχόληση των νέων

Επίσκεψη στην Κεφαλονιά πραγματοποιεί σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προκειμένου να ελέγξει και ο ίδιος την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι σχολικές μονάδες.

Σε δηλώσεις του από το Αργόστολι, την Τετάρτη, ο Αντώνης Σαμαράς, ανέφερε ότι έχει ολοκληρωθεί ο πρωτοβάθμιος έλεγχος σε όλα τα σχολεία και η μεγάλη πλειοψηφία θα λειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα. Για τα λίγα σχολικά κτήρια που παρουσιάζουν προβλήματα, όπως είπε, έχει δοθεί εντολή στα συναρμόδια υπουργεία για την προσωρινή στέγαση των μαθητών.

Στο νησί μεταβαίνει ακόμη σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΠΕ, Νίκο Ανδρουλάκη.
Στο κλιμάκιο θα μετέχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, Θάνος Μωραΐτης, Χρήστος Γκόγκας καθώς και οι Νίκος Οικονομίδης και Αντώνης Λιάρος. Στην Κεφαλονιά θα βρεθούν επίσης την Κυριακή και τη Δευτέρα ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. Αθανάσιος Μπούρας και οι βουλευτές Σοφία Βούλτεψη και Δημήτρης Τσουμάνης.
Οι βουλευτές θα καταγράψουν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό, προκειμένου να ενημερώσουν με τη σειρά τους την Κ.Ο. του κόμματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By