Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Δεν θα γίνω κατήγορος του πατέρα μου

Παραδέχθηκε ότι ήταν εικονική η αγοραπωλησία του ακινήτου στην οδό Κεφαλληνίας

Tsoxatzopoulos«Τον πατέρα μου, τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Δεν θα γίνω κατήγορός του. Μετά τον χωρισμό με τη μητέρα μου, είχε δημιουργηθεί μια άσχημη κατάσταση. Υστερα από τον δεύτερο γάμο του, δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου επαφή για δύο χρόνια. Το τελευταίο σπίτι στο οποίο τον επισκέφθηκα, ήταν στην Κομνά Τράκα, όταν χώρισε με τη μητέρα μου. Δεν ξέρω καν που είναι το σπίτι της Διονυσίου Αρεοοαγίτου. Κάποια στιγμή που πήγα σε μια συναυλία στην Ακρόπολη, λοξοκοίταξα κι” εγώ μήπως το δω. Για τον γάμο, έμαθα από τις εφημερίδες» είπε μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, στην απολογία της ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων.

«Είμαι αθώα», επανέλαβε. Εχω τρία παιδιά, αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον πατέρα μου είναι αλήθεια. Στην ανάκριση ήθελα να προστατεύσω τον πατέρα μου, με δική μου πρωτοβουλία, όσον αφορά την αγοραπωλησία του ακινήτου επί της οδού Κεφαλληνίας. Ηταν όμως λάθος μου που κατέθεσα ότι το τίμημα για το οικόπεδο επί της οδού Κεφαλληνίας 35, το κατέβαλα εγώ», είπε.

«Ο πατέρας μου σκέφθηκε να γίνει η συνεργασία με τον Φώτη Αρβανίτη. Ξέρω τον Αρβανίτη από παιδί, εκείνος σε κάποια φάση δεν ήθελε να συνεχίσει. Δεν του κατέβαλα τα λεφτά, ο πατέρας μου είχε συνεννοηθεί μαζί του», σημείωσε, σε αντίθεση με όσα είπε στον ανακριτή. Ωστόσο όπως είπε, δεν γνώριζε τίποτε για τις off shore ενώ αρνήθηκε, ότι η αγοραπωλησία για το ακίνητο της Δεινοκράτους, ήταν εικονική και είπε ότι της το πρότεινε ο θείος της, Νικόλαος Ζήγρας – με τον οποίο, πάντως, δεν είχαν κοντινή σχέση. «Η μητέρα μου άλλωστε του απέδιδε ότι ενέπλεκε τον πατέρα μου σε σχέσεις» είπε η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Παρών στη δικαστική αίθουσα ήταν ο Ακης Τσποχατζόπουλος,ο οποίος άκουγε την απολογία της κόρης του με σκυμμένο κεφάλι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By