Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ασημακοπούλου: Συμμαχία ολέθρου από ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Με αφορμή τη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου για τα «κόκκινα» δάνεια

kammenos-tsiprasB

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου μίλησε για συμμαχία ολέθρου από το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή.

«Η “συμμαχία της καταστροφής” αποκαλύφθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο» αναφέρει η ίδια με αφορμή τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τα «κόκκινα» δάνεια.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως είναι θετικός στην πρόταση νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τόνισε ότι συμφώνησαν «στο βαθμό που ο πρόεδρος της Βουλής φέρει την πρόταση νόμου στην Ολομέλεια, να την υπερψηφίσουμε».

«Κατά τη συνάντησή τους, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος ανακάλυψαν “πολλά κοινά σημεία και πτυχές”» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Ασημακοπούλου και συμπληρώνει: «Μετά, Καμμένος και Χρυσή Αυγή έσπευσαν να υπερασπιστούν το ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, με απαξιωτικές αναφορές και υποδείξεις προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Και μετά, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν μαζί στην κυβέρνηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

Τέλος η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημειώνει ότι αφού ο κ. Τσίπρας απείλησε εταίρους και αγορές διαμηνύοντας, προς Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσιγκτον, πως δεν θα δεσμευτεί από οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης, «χτίζει τώρα τις δικές του συμμαχίες του ολέθρου».

By