Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη καταζητούμενου ληστή

Ένα μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ συνέλαβαν οι αρχές.

astynomiaΣτη σύλληψη ενός από τους πλέον καταζητούμενους ληστές, που στο παρελθόν είχε λάβει μέρος σε ένοπλες συμπλοκές, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Άνδρες της Ασφάλειας Αττικής με την συνδρομή της ΕΚΑΜ συνέλαβαν έναν 43χρονο, ο οποίος πριν απο ένα χρόνο, μαζί με πέντε συνεργούς του λήστεψαν την Εμπορική Τράπεζα Καλαμάτας και ύστερα κατέφυγαν σε σπίτι της πόλης, όπου όμως εντοπίστηκαν μετά απο πληροφορίες και αναζητήσεις.

Οι ληστές είχαν ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να γίνει πραγματική μάχη, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και τρεις από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι τρεις, μεταξύ των οποίων και ο 43χρονος, κατάφεραν να διααφύγουν.

Χτες, ο καταζητούμενος εντοπίστηκε σε σπίτι-κρησφύγετο, που είχε νοικιάσει στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Τήνου μετά το Μάτι και στις πέντε τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση που έπιασε στον ύπνο τον 43χρονο.

Οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν με εκρηκτικά την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο σπίτι, όπου συνέλαβαν τον 43χρονο πριν προλάβει να αντιδράσει. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία πιστόλια γεμάτα, έτοιμα για χρήση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By