Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αυστραλία: Το splatter βίντεο για να μειώσουν τις σχολικές…κοπάνες

Με 3,5 εκατ. προβολές ήδη στο youtube, η «αιματοβαμμένη» καμπάνια μιας αυστραλιανής ΜΚΟ προκαλεί παγκόσμιο σάλο

australia

Μια παρέα εφήβων «κάνει κοπάνα» από το σχολείο και πηγαίνει σε μια παραλία. Κι αυτή είναι η χειρότερη ιδέα που είχαν ποτέ, όπως αποδεικνύεται στην πορεία.

Η ΜΚΟ Learn for Life Foundation βρήκε έναν -αν μη τι άλλο- πρωτότυπο τρόπο για να αποτρέψει τους μαθητές από το να κάνουν σκασιαρχεία. Με τη βοήθεια των σκηνοθετών Henry Inglis και Aaron McCann, οι οποίοι είναι λάτρεις και δημιουργοί comedy horror films, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έχει ήδη προκαλέσει σάλο αντιδράσεων και διφορούμενα σχόλια.

Το βίντεο, που έχει τίτλο «Set Yourself Free», ξεκινά με τα πλάνα μιας παρέας που φεύγει από το σχολείο για να πάει στην παραλία. Και κάπου στα μισά, τα ανέμελα πλάνα μετατρέπονται σε θρίλερ, splatter για την ακρίβεια και ξεκινά ένα μακελειό άνευ προηγουμένου για να έρθει τελικά η πρόταση-κατακλείδα «Μείνε στο σχολείο ή θα πεθάνεις»!

Η μακαβριότητα του εγχειρήματος προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, με άλλους να σοκάρονται κι άλλους να το βρίσκουν αστείο. Σε κάθε περίπτωση, οι δημιουργοί και η Οργάνωση φαίνεται πως πέτυχαν το στόχο τους, αφού αυτή τη στιγμή είναι (παγκόσμιο) talk-of-the-town.

 

Δείτε εδώ το βίντεο της καμπάνιας (NSFW):[video_embed][/video_embed]

 

 

By