Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτά είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων που κινδυνεύουν να χάσουν την άδειά τους

Το υπουργείο Οικονομικών δημοσιοποιεί τη λίστα με τα πρατήρια που δεν εγκατέστησαν σύστημα εισροών – εκροών.

1

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

To Υπουργείο Οικονομικών μετά από ελέγχους των στοιχείων μητρώου εισροών-εκροών, με το Υπουργείο Μεταφορών, για πρατήρια της φάσης Α και Β που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο μητρώο και δεν διαθέτουν κατά την αδειοδοτούσα αρχή το εν λόγω σύστημα, ανακοινώνει τα πρώτα αποτελέσματα των διασταυρώσεων:

Συγκεκριμένα, για τους νομούς:
-Θεσσαλονίκης,
-Αττικής (Bόρειος τομέας)

Η λίστα των πρατηρίων που δε διαθέτουν σύστημα εισροών-εκροών βάσει στοιχείων αναφοράς της αδειοδοτούσας αρχής μέχρι και τις 01/06/2014, απαρτίζεται από τα πρατήρια που καταγράφονται, στο επισυναπτόμενο αρχείο (δεξιά).

Σημειώνεται ότι οι προβλεπόμενες ημερομηνίες για την εγκατάσταση εισροών-εκροών ήταν για:

  • ΦΑΣΗ Α:  μέχρι και 27/08/2013 με ενημέρωση της αδείας λειτουργίας του πρατηρίου, με την αδειοδοτούσα αρχή, μέχρι και 27/11/2013.
  • ΦΑΣΗ Β:  μέχρι και 27/02/2013 με ενημέρωση της αδείας λειτουργίας του πρατηρίου, με την αδειοδοτούσα αρχή μέχρι και 27/05/2014.

Για τα πρατήρια που δε διαθέτουν σύστημα εισροών εκροών επιλαμβάνονται ήδη και αυτεπάγγελτα οι αντίστοιχες περιφερειακές διευθύνσεις του Υπ. Μεταφορών, για τις προβλεπόμενες ενέργειες αναστολής/ανάκλησης της άδειας λειτουργίας για τα συγκεκριμένα πρατήρια.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται διασταυρώσεις στοιχείων με τις διευθύνσεις μεταφορών για τους υπόλοιπους τομείς ή νομούς της Α και Β φάσης, αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα σε επόμενη ανακοίνωση.

 

By