Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νεκρός ο απαγωγέας – βιαστής του Κλίβελαντ

Είχε απαγάγει  και βίαζε επί μια δεκαετία τρεις νεαρές γυναίκες στο Οχάιο των ΗΠΑ

Ariel CastroΟ Άριελ Κάστρο, γνωστός ως «βασανιστής του Κλίβελαντ», ο οποίος καταδικάστηκε την 1η Αυγούστου σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον ποινή φυλάκισης 1.000 ετών, για την απαγωγή και πολυετή κακοποίηση τριών γυναικών στο Οχάιο των ΗΠΑ βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του, όπως μετέδωσαν την Τετάρτη αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Κάστρο ήταν κρατούμενος σε φυλακή του Όριεντ, στο Οχάιο, και απομονωμένος από τους άλλους εγκλείστους για να μην κινδυνεύσει απ” αυτούς, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η αστυνομία κάνει λόγο για αυτοκτονία σύμφωνα με το Associated Press ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινίσει η έρευνα που έχει ξεκινήσει.

Είχε συλληφθεί στις αρχές Μαΐου αφού ένα από τα θύματά του κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι στο Κλίβελαντ όπου ο 53χρονος αυτός πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου κρατούσε κλειδωμένες τις τρεις γυναίκες.

Είχε απαγάγει την 32χρονη Μισέλ Νάιτ, την 27χρονη Αμάντα Μπέρι και την 23χρονη Τζίνα Ντε Τζίζους από την περιοχή του Κλίβελαντ μεταξύ του 2002 και του 2004.

Κατηγορήθηκε για φόνο επειδή χτύπησε και άφησε χωρίς φαγητό μια από τις γυναίκες η οποία ήταν έγκυος μέχρι που απέβαλε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By