Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το νέο Facebook

Ολοκαίνουρια εμφάνιση στο News Feed του δημοφιλούς social network.

 

Facebook-RedesignΌλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ακόμα ένας κύκλος γκρίνιας από τους χρήστες του Facebook… Μάλλον χωρίς λόγο (όπως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις), αφού οι αλλαγές στον σχεδιασμό γίνονται συνήθως προς όφελος των χρηστών.

Βλέπεις το δημοφιλέστερο social network του κόσμου παρουσίασε το επανασχεδιασμένο News Feed και περιβάλλον χρήστη γενικότερα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που αυτή τη φορά είναι εμπνευσμένο από τις mobile εφαρμογές.

 

 

Στόχος της εταιρείας είναι προφανώς το Facebook να έχει την ίδια εμφάνιση, είτε το χρησιμοποιήσεις από το smartphone και το tablet σου, είτε απ’ την μεγάλη οθόνη του επιτραπέζιου ηλεκτρονικού σου υπολογιστή. Παράλληλα, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο multimedia υλικό, όπως για παράδειγμα στα βίντεο και στις φωτογραφίες.

Επιπλέον, το «φρέσκο» News Feed χωρίζει το υλικό σε κατηγορίες: μια για ενημερώσεις από τους φίλους σου, μια για φωτογραφίες, μια για τα groups καθώς και σε ξεχωριστά feeds για posts σχετικά με τη μουσική, για χρήστες που μπορεί να ακολουθείς κ.λπ. Σύμφωνα με το Facebook, το νέο News Feed θα είναι πολύ πιο εύχρηστο και θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση στο υλικό που τους ενδιαφέρει, βάζοντας τάξη στο «χάος» που επικρατούσε μέχρι σήμερα.

Η νέα εμφάνιση του Facebook θα κάνει σταδιακά την εμφάνισή της στους λογαριασμούς των χρηστών τις προσεχείς εβδομάδες, ωστόσο αν θέλεις να δοκιμάσεις πρώτος τις αλλαγές, μπορείς να μπεις στην «λίστα αναμονής» κάνοντας κλικ στην σχετική επιλογή στο τέλος της σελίδα που θα δεις κάνοντας κλικ εδώ.

 

Πηγή: offsite.com.cy

 

By