Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το νέο iPhone 6

Ο Tim Cook, CEO της Apple, παρουσίασε το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus

Screenshot_6_64

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Flint Center for Performing Arts στο Cupertino της Καλιφόρνια η παρουσίαση από την Apple του νέου μοντέλου του iPhone.

iphone_main

Ο Tim Cook, CEO της Apple, παρουσίασε πριν από λίγο το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την ύπαρξη δύο συσκευών.

iphone_3

Tα δύο νέα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι τα λεπτότερα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple.

iphone_4

Οι συσκευές ενεργοποιούνται από τον επεξεργαστή Α8 της Apple, που διαθέτει 25% περισσότερη υπολογιστική ισχύ από τον προηγούμενο Α7 και επιταχύνει τα γραφικά κατά 50%. Το νέο σετ συσκευών iPhone 6, είναι 50% πιο ισχυρό από το πρώτο iPhone.

iPhone_5

Και οι δύο συσκευές έχουν επίστρωση οθόνης τεχνολογίας ion. Οι αναλύσεις των οθονών είναι 1334 x 750 pixels (iPhone 6) και 1920 x 1080 (iPhone 6 Plus). Οι φωτογραφική μηχανή των νέων συσκευών, περισσότερο προηγμένη από πριν, έχει ανάλυση 8 Megapixels και ανανεωμένο σένσορα για πιο ρεαλιστική απεικόνιση ενώ διαθέτουν σταθεροποιητή εικόνας για σχεδόν κινηματογραφικής ποιότητας βίντεο.

iphone_7

Οι συσκευές λειτουργούν και σε landscape mode.

Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν μια πληθώρα νέων εφαρμογών όπως το Health App και θα «τρέχουν» με το νέο λειτουργικό, iOS 8.

iPhone_9
Οι τιμές του iPhone 6 για τις τρεις εκδόσεις (16, 64, κι 128Gb).

iphone_8

Το νέο σετ υποστηρίζει το σύστημα πληρωμών Apple Pay, το οποίο υπόσχεται ότι οι «μέρες του πορτοφολιού» φτάνουν στο τέλος τους, αφού επιτρέπει την εισαγωγή του αριθμού πιστωτικής κάρτας του κατόχου, και την ανέπαφη πληρωμή αγαθών και υπηρεσιών που θα υποστηρίζουν το Apple Pay, με χρήση του δακτυλικού του αποτυπώματος, μέσω του Touch ID, του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει και στο iPhone 5S.

H Apple ανέφερε ότι έχει κλείσει συνεργασίες με την American Express, τη VISA και την Mastercard, καθώς και με 22.000 σημεία λιανικής που υποστηρίζουν ανέπαφες πληρωμές και συναλλαγές.

Λίγο πριν το τέλος ακούστηκε η γνώριμη φράση-σήμα κατατεθέν του Steve Jobs, «one more thing» και ο Tim Cook παρουσίασε το Apple Watch, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το λανσάρισμα νέας φορετής συσκευής.

apple-watch

By