Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αύριο η απόφαση για την Καισαριανή

Ο συνδυασμός του κ. Σταμέλου, με βάση το επίσημο αποτέλεσμα του υπουργείου Εσωτερικών μετά και την καταμέτρηση του 100% των εκλογικών τμημάτων, έμεινε εκτός δευτέρου γύρου για μία ψήφο, αφού συγκέντρωσε 2.766 ψήφους, έναντι 2.767 ψήφους που συγκέντρωσε ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα

stamelos-kke

Αύριο αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου που ερευνά την ένσταση που κατέθεσε ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου «Λαϊκή – Συσπείρωση Καισαριανής» που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.

Ο συνδυασμός του κ. Σταμέλου, με βάση το επίσημο αποτέλεσμα του υπουργείου Εσωτερικών μετά και την καταμέτρηση του 100% των εκλογικών τμημάτων,  έμεινε εκτός δευτέρου γύρου για μία ψήφο, αφού συγκέντρωσε 2.766 ψήφους, έναντι 2.767 ψήφους που συγκέντρωσε ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα. Στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, πρώτος, – με μικρή διαφορά από τους Αντ. Καμπάκα και Ηλία Σταμέλο – αναδείχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «συνεργασία για την Καισαριανή» Γ. Κοντόσταυλος,  που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

By