Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Α.Τσοχατζόπουλος: Εντολές άνωθεν εκτελεί η Δικαιοσύνη

Για πολιτική δίωξη συνεχίζει να μιλά ο πρώην υπουργός, κατηγορούμενος για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος»

Σαν αποτέλεσμα πολιτικής δίωξης που ασκείται εναντίον του επιχειρεί να παρουσιάσει το – προ ημερών – βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που τον κατηγορεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και «ροπή προς το έγκλημα», ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

TsoxatzopoulosΗ κριτική του πρώην υπουργού, κατηγορούμενου για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» για το Συμβούλιο Εφετών εξαντλείται στο ότι «το βασικό Θεσμικό Όργανο της Δικαιοσύνηςαποδείχτηκε -δυστυχώς για την Δικαιοσύνη και το κύρος της – σε απλό όργανο διευθέτησης εντολών και παρεμβάσεων». Υποστηρίζει πως «το Συμβούλιο Εφετών δέχτηκε το «κατασκευασμένο», «διαβλητό», «πλαστό» σε πολλά σημεία του πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που από τις κ.κ. Εισαγγελείς του Πρωτοδικείου Αθηνών «μεταλλάχθηκε» σε «κατάπτυστο» «κατηγορητήριο» εναντίον μου, αλλά και εναντίον ακόμα, της γυναίκας μου, της κόρης μου και άλλων 15 αθώων πολιτών».

Χαρακτηρίζει το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής «σενάριο στοχοποίησης και επικοινωνιακής καταδίκης μου, που για πρώτη φορά εμφανίσθηκε λαθραία στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής από αφανείς και μυστικές «υπηρεσίες» του ΠΑΣΟΚ».[space size=»30″]

By