Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Βγήκαν τα μαχαίρια» για το συνταξιοδοτικό

Άγρια κόντρα Γ. Βρούτση – Π. Λαφαζάνη ξέσπασε στη Βουλή για εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα, την ώρα που κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ «σφάζονται» για τα μηνύματα της κάλπης

vroutsis2
Ο υπουργός Εργασίας κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δουλεύει τους Έλληνες ψιλό γαζί, επειδή δεν έχει προτάσεις, υποστηρίζοντας πως όσα έταξε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης σε ποσά που θα κυμαίνονται στα προηγούμενα επίπεδα, καθώς και επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, κοστίζουν 12 δισ. ευρώ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει τους έλληνες ψιλό γαζί, κρύβεστε γιατί δεν έχετε προτάσεις», είπε ο Γ. Βρούτσης και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει που θα βρει τα λεφτά για να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.

lafazanis800_091113

«Αρχιπραξικοπηματία» του κουρελιάσματος της εργατικής νομοθεσίας, αποκάλεσε τον Γ. Βρούτση ο Π. Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας ότι έχει πολύ θράσος για να απευθύνεται με αυτούς τους χαρακτηρισμούς στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Παίζετε πολύ βρώμικο ρόλο, είστε αρχιπραξικοπηματίας μιας κυβέρνησης η οποία έχει κατακουρελιάσει την εργατική νομοθεσία», ανέφερε ο Π. Λαφαζάνης.

By