Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΒΕΝΕΤΗ: Σημαντική μείωση τιμών σε 200 προϊόντα

Mετά τη μείωση του χωριάτικου ψωμιού,  η εταιρεία προχωρά  και σε άλλες μειώσεις.

benethsΜε αφορμή τη συμπλήρωση 65 χρόνων παρουσίας και ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της εποχής και  προχωρά σε σημαντική μείωση τιμών σε 200 προϊόντα.  Η μείωση, που φτάνει ως 18% και θα ισχύει μόνιμα εφεξής, εφαρμόζεται σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων που διατηρούν σταθερά και αναλλοίωτα την ποιότητα και  τα υλικά τους.  

Ενδεικτικά,  βάσει των νέων τιμών:

Η τιμή της τούρτας σημειώνει πτώση κατά 18% (από 16,95 ευρώ/κιλό διαμορφώνεται σε 13,95 ευρώ/κιλό).

Όλα τα ροφήματα διατίθενται από 1 έως 1,50 ευρώ.

Οι  έτοιμες μερίδες φρέσκου φαγητού στα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL πέφτουν στα 5,95 και 6,95 ευρώ, ανάλογα την κατηγορία, σημειώνοντας μείωση μέχρι και 12%.

Η τιμή του γαλακτομπούρεκου διαμορφώνεται στα  11,95 ευρώ ανά  τεμάχιο, σημειώνοντας μείωση κατά 17%.

Η τιμή του οικογενειακού τσουρεκιού διαμορφώνεται στα 5,5 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση 8% και του ατομικού τσουρεκιού στα 1,99 ευρώ σημειώνοντας μείωση 17%.

Η τιμή των κέικ με γέμιση και επικάλυψη διαμορφώνεται στα 9,95 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση από 10% ως 13% ανάλογα με το είδος.

Αντίστοιχες μειώσεις εφαρμόζονται και σε άλλα προϊόντα όπως τα κριτσίνια (μείωση 13%), τα σιροπιαστά, ο χαλβάς, τα μπισκότα, τα γλυκά κιλού, τα βουτήματα, και  διάφορα προϊόντα croissanterie όπως η πίτσα και  το πιροσκί. Τέλος ο ΒΕΝΕΤΗΣ λανσάρει δύο νέες κατηγορίες προϊόντων, το παγωτό κιλού και τα μακαρόν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, 11,95  ευρώ το κιλό  και  0,70 ευρώ ανά τεμάχιο, αντίστοιχα.

Η σημαντική αυτή επιχειρηματική κίνηση αποτελεί το επιστέγασμα μιας σειράς ενεργειών που πραγματοποιεί τα δύο τελευταία χρόνια η εταιρεία με στόχο το τελικό προϊόν να γίνει πιο οικονομικό  για τον καταναλωτή. Υπενθυμίζεται η πλήρης απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ στο 23% το 2011, γεγονός που διατήρησε τις τιμές  του  ΒΕΝΕΤΗ στα ίδια επίπεδα, αλλά και η μείωση της τιμής της φρατζόλας του χειροποίητου χωριάτικου στα 0.49 λεπτά από 0.75 λεπτά που πραγματοποιήθηκε πέρσι, κάνοντας αίσθηση και παρασύροντας την αγορά του ψωμιού σε χαμηλότερες τιμές.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο ΒΕΝΕΤΗΣ αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων του, έχοντας βαθιά συναίσθηση της οικονομικής δυσπραγίας των περισσότερων ελληνικών οικογενειών. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι η  Ελλάδα αποτελεί μία από τις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης με τα ακριβότερα τρόφιμα και τη βαρύτερη φορολόγηση στα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης όπως το ψωμί και συνολικά στην εστίαση. Παράλληλα, οι βασικές πρώτες ύλες όπως το αλεύρι, η ζάχαρη και τα έλαια, μόνιμα ανατιμώνται σε δυσθεώρητα ύψη, γεγονός που καθιστά κάθε μείωση απαγορευτική για την εταιρεία. Παράλληλα με τη μείωση τιμών, υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ακολουθώντας μια διαδρομή 65 χρόνων παράλληλα στη νεότερη ελληνική ιστορία και με βαθύ συναίσθημα υπευθυνότητας, η εταιρεία αναλαμβάνει τη δέσμευση να υποστηρίξει το συνάνθρωπο και να συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής του. Γιατί το όνομα ΒΕΝΕΤΗΣ εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σημαίνει επίσης εμπιστοσύνη, έμφαση στην ποιότητα, σεβασμό στην παράδοση και κυρίως, Ανθρωπιά.. Αυτές είναι οι πραγματικές αξίες που καθιέρωσαν το Φούρνο ΒΕΝΕΤΗ στην κορυφή της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού στα 65 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά.

 

By