Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βενιζέλος: «Άκουσα κάποιους λεβέντες και μάγκες που θέλουν κούρεμα του χρέους»

Σε υψηλούς τόνους και με έντονη κριτική προς την αξιωματική αντιπολίτευση μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή

venizelos800-532_080314

«Άκουσα κάποιους λεβέντες και μάγκες που θέλουν κούρεμα του χρέους. Αυτό το έχουμε ήδη κάνει», είπε ο κ. Βενιζέλος «φωτογραφίζοντας» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι λειτουργεί ως «εθνική πέμπτη φάλαγγα» εναντίον της χώρας.

Όπως ανέφερε, στο νομοσχέδιο αποτυπώνεται η συμφωνία με τους εταίρους- δανειστές, που είναι η «τελική συμφωνία» η οποία οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε επίσης ότι αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα σημάνει την είσοδο της χώρας στην «κανονικότητα». Αυτό σημαίνει, όπως ανέφερε, ότι η χώρα αποκαθιστά την υπερηφάνεια και κυρίως την ανεξαρτησία της. Αναγνώρισε, πάντως, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι σε εποπτεία, όπως, άλλωστε, θα είναι χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

By