Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βενιζέλος: «Απορρίφθηκε ο εκβιασμός Τσίπρα»

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι απορρίφθηκε ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ, επικέντρωσε στο γεγονός ότι η κοινωνία έστειλε μηνύματα ενώ προαγήγγειλε ιδρυτικό συνέδριο τον Οκτώβριο

venizelos

Από το συνδυαστικό αποτέλεσμα των τριπλών εκλογών «προκύπτει η απόρριψη του εκβιασμού του κ. Τσίπρα» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παραδεχόμενος ωστόσο ότι «η κοινωνία έστειλε ισχυρά μηνύματα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι από το αποτέλεσμα καθίσταται επιβεβλημένη η επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης «στο φως των νέων δεδομένων».

«Η βάση της παράταξης έστειλε καθαρό μήνυμα ότι εμείς είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε επίσης ότι το σημερινό αποτέλεσμα καθιστά επιτακτική την «ενότητα της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης» -κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί «με άμεσες πρωτοβουλίες, που θα ολοκληρωθούν με ιδρυτικό συνέδριο τον Οκτώβριο».

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρωτοβουλίες για την εθνική συσπείρωση, πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

By