Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βενιζέλος: Γάτα εφτάψυχη το ΠΑΣΟΚ

Κουβαλάμε τα βάρη των δικών μας ανθρώπων που προσέβαλαν την παράταξη, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

benizelossinedrio«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αγωνίζεται, αντιστέκεται, εγγυάται, διαμορφώνει το μέλλον της πατρίδας», ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο συνέδριο της Νεολαίας της παράταξης, ανοίγοντας τις διήμερες εργασίες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οπως τόνισε είναι «το συνέδριο της ανασύστασης της παράταξης, το συνέδριο που εγγυάται την ανάκαμψη της πατρίδας μας».  Μάλιστα, αναφερόμενος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής σημείωσε ότι «αποστόμωσε πολλούς» και ότι έδειξε πως  «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι και δεν θα γίνει ουρά κανενός, γιατί είναι η γάτα που είναι εφτάψυχη».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου εμπιστεύτηκε σε νέους κρίσιμους ρόλους και θέσεις και πρόσθεσε «αρκεί οι νέοι να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν τώρα τη θέση τους στους πραγματικούς νέους».

Σχετικά με το Συνέδριο του  κόμματος, ανέφερε ότι τα  λάθη του ΠΑΣΟΚ θα συζητηθούν και πρόσθεσε ότι «κουβαλάμε τα βάρη του κυβερνητισμού, τα βάρη των δικών μας ανθρώπων που προσέβαλαν την παράταξη με τις προσωπικές, αδιανόητες και παράνομες συμπεριφορές τους».

By