Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: μπορούμε να βρούμε λύσεις

Συνάντηση με το Προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

VENIZELOS2Με το πρώτο σχολικό κουδούνι και τις κινητοποιήσεις στο χώρο της Εκπαίδευσης προ των πυλών, συνάντηση με το Προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνοντας μετά την ολοκλήρωσή της:

Ευχές σε όλα τα παιδιά, όλων των σχολικών ηλικιών και στις οικογένειές τους, για μία καλή, γόνιμη, σχολική χρονιά.

Η κρίση μας βασανίζει ως κοινωνία αλλά μέσα από την εκπαίδευση διαμορφώνουμε την προοπτική της νέας γενιάς, την προοπτική του Έθνους μας.

Σήμερα λοιπόν, που είναι η ημέρα του αγιασμού, συναντήθηκα με την Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας. Συζητήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, πράγματι, στην εκπαίδευση αλλά το βασικό είναι τα σχολεία να λειτουργούν, να είναι ανοικτά, να μην δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά και στις οικογένειές τους.

Όλα τα άλλα μπορούμε να τα συζητήσουμε καλόπιστα και να βρούμε λύσεις. Και μπορούμε να βρούμε λύσεις, παρά το αυστηρό δημοσιονομικό πλαίσιο.

Για μας το ολοήμερο σχολείο, τα ειδικά σχολεία για τα παιδιά με αναπηρία, η λειτουργία του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος, που παρέχει ένα θεμελιώδες αγαθό στην κοινωνία μας, είναι μη διαπραγματεύσιμο. Και θα κάνουμε και ως

πυλώνας της Κυβέρνησης και ως κόμμα, τα πάντα προς την κατεύθυνση αυτή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By