Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: σειρά συναντήσεων στην Αμερική

Στην Υπουργική Εβδομάδα της 68ης Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

VENIZELOS2Σειρά επαφών με ομολόγους του αλλά και εκπροσώπους της ομογένειας θα έχει αύριο ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Υπουργική Εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση, στις 12.00 (τοπική ώρα) με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Ditmir Bushati και κατόπιν θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε κ. Ban Ki-moon προς τιμήν των Επικεφαλής των Αντιπροσωπειών.

Ακολούθως, στις 15.15 (τοπική ώρα) θα λάβει μέρος στη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Catherine Ashton, ενώ στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία, στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Τέλος, στις 19.00 (τοπική ώρα), ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών οργανώσεων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By