Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος:Επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή

«Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

VENIZELOS2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το θέμα της Χρυσής Αυγής αλλά και για την επίσκεψή του στην Αλβανία, στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.«Για μένα είναι μια πολύ μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίηση το γεγονός ότι επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή. Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε σας και δημοσίως και στη Βουλή», είπε στον Κάρολο Παπούλια ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στην «κρίσιμη», όπως την χαρακτήρισε, διαπραγμάτευση με την τρόικα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε:

«Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση, γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην ευρωζώνη και να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση».

«Σας φέρνω χαιρετισμούς από τον ομόλογό σας της Αλβανίας, από τον ομόλογό σας της Παλαιστινιακής Αρχής και φυσικά, θα σας ενημέρωσε και ο Πρωθυπουργός, για τους θερμούς του Προέδρου του κράτους του Ισραήλ», υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «είναι θέματα τα οποία σας απασχόλησαν και ήσασταν ο πρώτος ο οποίος αντιμετώπισε και δηλώσατε αυτά που έπρεπε να έχετε δηλώσει εκείνη την εποχή. Βέβαια λίγοι οι πιστοί, αλλά πολλαπλασιάστηκαν εν συνεχεία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By