Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βεντέτα Άδωνι-Βαξεβάνη για τη λίστα Λαγκάρντ

adonis nd geordiadis boyli vouli

baxebanisΣε προσωπική… βεντέτα μεταξύ του βουλευτού της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μετά την απόφαση της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής να καλέσει εκ νέου σε κατάθεση τον εκδότη του HOT DOC. Mε συνεντεύξεις τους στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αντάλλαξαν πυρά. «Η επιτροπή καλεί τον κύριο Βαξεβάνη για να ερωτηθεί πως ενώ στο αρχείο που παρέδωσε στην επιτροπή υπάρχει το όνομα συγκεκριμένου επιχειρηματία και στη δημοσίευση του περιοδικού υπάρχει μόνο η εταιρεία» σημείωσε ο κύριος Γεωργιάδης, που πάντως διευκρίνισε πως δεν είναι προσωπικό το θέμα και επανέλαβε πως ο λογαριασμός του πρώην συζήγου της Ευγενείας Μανωλίδου ήταν οχι απλώς μηδενικός, αλλά αρνητικός.

Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης, τόνισε ότι στη λίστα αναγραφόταν: Δημήτρης Κοντομηνάς- interamerican, και στη δημοσίευση υπήρχε μόνο το όνομα της εταιρείας. Κάτι όμως που όπως είπε «δεν λέει τίποτα αφού το περιοδικό Hot- Dog έχει γράψει στο παρελθόν πως στη λίστα υπάρχουν ονόματα πολλών επιχειρηματιών, όπως του κύριου Κοντομηνά». Μάλιστα ο εκδότης του περιοδικού υπόγραμμισε πως εκείνος δημοσίευσε την περιβόητη λίστα και τώρα διώκεται για αυτό. Εμφανίστηκε έτοιμος να επανακαταθέσει στην Προανακριτική, εφόσον κληθεί εκ νέου, όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Γεωργιάδης.

Ανοιχτός σε οποιοδήποτε έλεγχο δηλώνει πως είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, με αφορμή το θόρυβο που ξέσπασε . Μιλώντας στην ιστοσελίδα crime δηλώνει πως επρόκειτο για έναν εταιρικό λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο και ζητά να διερευνηθούν οι λογαριασμοί με πραγματικό υπόλοιπο αλλά και οι εθνικοί προμηθευτές και συκοφάντες.

By