Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Βεντέτα» Ν.Δ με Ζωή Κωνσταντοπούλου

Συνέχεια σήμερα στην κόντρα του επικοινωνιακού επιτελείου της Ν.Δ με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζ.Κωνσταντοπούλου και μάλιστα με …βαριές εκφράσεις.

zoikostantopoulou
@Fosphotos/Menelaos Myrillas

Η …αρχή της «βεντέτας» έγινε την Τρίτη, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρωτοβουλία να εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την κριτική που ασκεί συνολικά η Ν.Δ στο κόμμα της.

Πρωτοφανές να απειλείται με αγωγές ένα κόμμα από μία βουλευτή επειδή …δεν της άρεσε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει σε δελτίο που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ν.Δ. Απαντά έτσι στην προαναφερθείσα έγγραφη δήλωση της Ζ.Κωνσταντοπούλου που ανέφερε πως η Ν.Δ οφείλει να απολογηθεί για τα όσα καταμαρτυρεί στον ΣΥΡΙΖΑ και «η απάντησή τους, θα αξιοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση. Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για υπόσχεση»

Στην ίδια ανακοίνωση η Ζ. Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίησε έντονες εκφράσεις αναφέροντας πως «αρκετά ανεχτήκαμε τον ασύδοτο και ασύγγνωστο ευτελισμό της πραγματικότητας και της ζωής μας από συγκοινωνούντες πολιτικούς και επικοινωνιακούς σαλτιμπάγκους». Ανταπαντώντας το γραφείο Τύπου της Ν.Δ αναφέρεται μεταξύ άλλων σε συγγενικές σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορούμενους για τρομοκρατία και ληστείες επισημαίνοντας ότι πρέπει να είναι «πιο προσεκτική η κ. Κωνσταντοπούλου όταν κουνά το δάχτυλο και ας βρει άλλους τρόπους να καταφέρει να γίνει “Τσίπρας στη θέση του κ. Τσίπρα”».[space size=»30″]

By