Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βικτόρια Σίλβστεντ: Ποιες επενδύσεις κάνει στη Μύκονο ο πρώην άγγελος της Victoria Secret

Τρελές επενδύσεις σε διάσημες γωνιές της Ελλάδας ετοιμάζει ο δισεκατομμυριούχος σύντροφος της Βικτόρια Σίλβστεντ, Μορίς Νταμπά, «βαφτίζοντας» το άλλοτε σέξι κορίτσι της Victoria’s Secret μόνιμη κάτοικο Μυκόνου

victoria_0Το πρόσφατο ταξίδι της Βικτόρια Σίλβστεντ στη χώρα μας μόνο τυχαίο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το σέξι κορίτσι της πασαρέλας που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή του, παρότι άφησε να εννοηθεί ότι επισκέφθηκε την Ελλάδα -και συγκεκριμένα τον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης- με σκοπό να φωτογραφήσει τα εσώρουχα και τα μαγιό τα οποία σχεδιάζει, ήρθε στη χώρα μας για τρελές business που κρύβουν πίσω τους αμέτρητα εκατομμύρια. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο σύντροφος της ζωής της τα τελευταία χρόνια δεν είναι άλλος από τον Ελβετό δισεκατομμυριούχο Μορίς Νταμπά, που σκορπά χρήμα κατέχοντας τον τίτλο του «βασιλιά του διεθνούς real estate». Βικτόρια και Μορίς διοργάνωσαν ένα ταξίδι στην Ελλάδα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η σέξι Βικτόρια προχώρησε σε μια σειρά από προωθητικές ενέργειες για την κολεξιόν που λανσάρει διεθνώς υπό την επωνυμία «Very Victoria Silvstedt by Marie Meili» προκειμένου να βάλει τις δημιουργίες της δυναμικά στην ελληνική αγορά, ενώ φρόντισε να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας παρέα με τον σύντροφό της.

Οι δυο τους απόλαυσαν τη φιλοξενία της πιο ακριβής σουίτας του «Αστέρα» Βουλιαγμένης,  και επισκέφθηκαν ινκόγκνιτο κάποια all time classic σημεία, όπως η Πλάκα και το Μουσείο της Ακρόπολης. Παρότι το ζευγάρι επέλεξε για τις μετακινήσεις του πολυτελέστατα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, δεν παρέλειψε να βολτάρει στα στενά αθηναϊκά σοκάκια με τα πόδια, με τους περαστικούς να μένουν άφωνοι αντικρίζοντας το άλλοτε «κουνελάκι» του «Playboy» και αγαπημένο κορίτσι του Χιου Χέφνερ να περπατά ανέμελο ως μια κοινή θνητή, εκστασιασμένη από τις ομορφιές της Αθήνας, την οποία επισκεπτόταν για δεύτερη φορά. Η ίδια αντιμετώπισε τις εκδηλώσεις θαυμασμού εξαιρετικά χαλαρά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν παρέλειψε να «ανταμείψει» τους επίμονους φαν της ακόμη και με αυτόγραφα.

Ο billionaire σύντροφος και οι τρελές επενδύσεις

Ο άνθρωπος που ουσιαστικά ξεσήκωσε τη Βικτόρια να έρθουν στην Ελλάδα ήταν ο  αιγυπτιακής καταγωγής Ελβετός επιχειρηματίας σύντροφός της Μορίς Ντιμπά, ο οποίος κυριαρχεί στην κτηματομεσιτική αγορά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο δαιμόνιος Ντιμπά ήρθε στη χώρα μας με σκοπό να εντοπίσει φιλέτα γης και επιχειρήσεις με κερδοφόρα προοπτική προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις. Επισκέφθηκε πολλές τοποθεσίες και ενθουσιάστηκε με κάποιες new business που στήνονται εδώ, όπως το διάσημο «Nikki Beach» που κατασκευάζεται αυτή την εποχή στο Πόρτο Χέλι.

Του άρεσε η ιδέα ότι το πιο κοσμοπολίτικο θαλασσινό club της Κυανής Ακτής πρόκειται να γίνει σε μια  χώρα με μοναδικές παραλίες, απίστευτη ηλιοφάνεια και ανθρώπους με μοναδικό ταμπεραμέντο. Φήμες τον θέλουν να βάζει χρήματα τόσο σε αυτό όσο και στην ευρύτερη περιοχή, την οποία κυριολεκτικά ξεψάχνισε. Εντυπωσιάστηκε από το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα «Amanzoe», αλλά και από τις μυθικές βίλες της περιοχής, ενώ συνειδητοποίησε ότι όποιος επενδύσει εκεί θα βγει μελλοντικά κερδισμένος. Επόμενος σταθμός του ήταν η δημοφιλής Μύκονος, στην οποία ενημερώθηκε για το real estate της: «Τον γοήτευσε τόσο πολύ το Νησί των Ανέμων, ώστε σκέφτεται να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη επενδύοντας στον τόπο μας κάποια εκατομμύρια», διατείνονται μεσίτες του νησιού και συνεχίζουν: «Ο Νταμπά είναι πρόθυμος να ξεκινήσει στη Μύκονο κάποιες επιχειρήσεις, φέρνοντας στο νησί πάμπλουτους φίλους του αλλά και διασημότητες.

Δεν βιάζεται όμως. Θέλει να μελετήσει τι είναι αυτό που θα αξίζει επιχειρηματικά και θα κάνει τη διαφορά». Αποδεικνύοντας  και εμπράκτως την αγάπη του για το κυκλαδίτικο αυτό νησί, νοίκιασε για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μία από τις πλέον πολυτελείς βίλες του (κοντά στην παραλία Παράγκα), έναν παράδεισο πολλών τετραγωνικών που διαθέτει όσες ανέσεις χωράει ο ανθρώπινος νους: πισίνες, ανοικτές τραπεζαρίες με πέργκολες, τζακούζι, γυμναστήρια, αίθουσες σάουνας κ.ά. Εκεί θα περάσει φέτος τις καλοκαιρινές διακοπές της η Βικτόρια Σίλβστεντ, η οποία αναμένεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τη ζωή της Μυκόνου και τον ύπνο των παπαράτσι, οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν γην και ύδωρ για ένα της μόνο ενσταντανέ.

πηγή:newmoney

By