Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βολές και από τον Λευτέρη Αυγενάκη για τον ΕΝΦΙΑ

«Η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ είναι δεύτερο αυτογκόλ για την κυβέρνηση»

avgenakisA

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ.

Μετά τους 21 «γαλάζιους» βουλευτές που στοχοποίησαν τον συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών, Νίκο Καραβίτη και τα «γαλλικά» της Άννας Καραμανλή προς τον Γκίκα Χαρδούβελη, σειρά πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής χαρακτηρίζει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ  «δεύτερο αυτογκόλ της κυβέρνησης» και ζητά από τον υπουργό Οικονομικών «να ακούσει πραγματικά την κοινωνία, τους φορείς, κυρίως όμως τους κυβερνητικούς βουλευτές».

Ειδικότερα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μελετώντας προσεκτικά την τροπολογία του κ. Χαρδούβελη, Υπουργού Οικονομικών, που αφορά στις βελτιώσεις του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, διαπιστώνω ότι, μετά το «1ο αυτογκόλ» που δέχθηκε η Κυβέρνηση μερικές εβδομάδες πριν, (με αφορμή τα λάθη, τις υπερβολές και την ανοργανωσιά των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών), εάν δεν ακούσει πραγματικά την κοινωνία, τους φορείς, κυρίως όμως τους κυβερνητικούς βουλευτές και προχωρήσει στην κατάθεση της τροπολογίας ως έχει, χωρίς ουσιαστικές διορθώσεις, φοβούμαι ότι θα υπάρξει και «2ο αυτογκόλ για τη Κυβέρνηση».

 

By