Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βολές Καπερνάρου για την ανακοίνωση – στήριξη του Σαμαρά

Καταγγελίες από τον υποψήφιο των ΑΝΕΛ για τη δημαρχία της Αθήνας προς τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

kapernaros625_071113

Ο Βασίλης Καπερνάρος αντέδρασε το Σάββατο έντονα στη δήλωση στήριξης που έκανε νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς μέσω της οποίας κάλεσε σε στήριξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το δήμο Αθηναίων.

«Διάβασα με προσοχή τη δήλωση που έκανε ο κ. Σαμαράς, με την οποία, μόλις λίγες ώρες πριν μιλήσει ο λαός, προτρέπει τους Αθηναίους να ψηφίσουν τον κ. Σπηλιωτόπουλο. Συμφωνώ με το σκεπτικό που αναλύει στη δήλωσή του, δηλαδή ότι πρέπει να ψηφίσουμε για να αλλάξει η Αθήνα κλπ., αλλά θα έπρεπε να διορθώσει το τυπογραφικό λάθος του και όπου αναφέρεται σε ικανό υποψήφιο να βάλει το όνομα Καπερνάρος» σημείωσε.

«Καλώ τα ειδησεογραφικά δίκτυα που μετέδωσαν τη δήλωση του Πρωθυπουργού, να μεταδώσουν και τη δική μου για να δούμε ποιος παίζει παιχνίδια της τελευταίας στιγμής» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Καπερνάρος ανέφερε πως δέχεται δεκάδες καταγγελίες από ψηφοφόρους ότι δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από τον αριθμό 212 12 11 007 και ακούν το μήνυμα «Μην ψηφίσεις Καπερνάρο γιατί θα βγει ο Καμίνης».

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, όταν οι ψηφοφόροι ρωτούν από πού προέρχεται η κλήση η απάντηση είναι «Από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο».

«Είναι γεγονός ότι κάποιοι βρίσκονται σε πανικό, άλλωστε αυτό δείχνει και η δήλωση του Πρωθυπουργού, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή οι νόμοι αυτής της χώρας να εφαρμόζονται και από εκείνους που τους ψηφίζουν» συμπλήρωσε.

By