Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βουλή: To «σιγανό ποταμάκι» που βγήκε στο αντάρτικο

Στην αντίσταση βγήκε ο χαμηλών τόνων υφυπουργός Παιδείας

kedikoglou_symeon638

Αντάρτικο Συμεών Κεδίκογλου! Στην αντίσταση βγήκε ο χαμηλών τόνων υφυπουργός Παιδείας που αρνήθηκε να πατήσει το πόδι του στη Βουλή για να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων.

Ο ίδιος είχε αρχίσει να διαδίδει αριστερά και δεξιά, λίγες ώρες νωρίτερα, ότι διαφωνεί με το θέμα των διοδίων και οτι δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή για να ψηφίσει στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΑΝΕΛ και Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσφορία του.

Τα σχόλια για την απόφαση υφυπουργού της κυβέρνησης να μην έρθει στη Βουλή για να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο που θεωρείται πολύ σημαντικό, καθώς όπως έλεγε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για την ανάπτυξη, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας, έδιναν και έπαιρναν και δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τον Συμεών Κεδίκογλου.

«Που ακούστηκε υπουργός να μην στηρίζει νομοσχέδιο της κυβέρνησης;» ήταν το ερώτημα που ακουγόταν στους διαδρόμους της Βουλής με την επισήμανση πως οι άλλοι βουλευτές που εκλέγονται, όπως και εκείνος στην Εύβοια, ήρθαν και έδωσαν την θετική τους ψήφο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By