Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βούλτεψη: Δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο

Θα υπάρξει μία συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο

voultepsi-2177889

Στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, όπου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει άλλο μνημόνιο.

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε: «Όχι (δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο), θα υπάρξει μία συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο».

Ανέφερε δε ότι: «Θα ελέγχουμε πάντα τα δημοσιονομικά μας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργούμε χρέη και ελλείμματα και θα είμαστε πάντα ευτυχισμένοι. Είναι βέβαιο αυτό.

Όλες οι χώρες προσέχουν τα δημοσιονομικά τους, δεν μπορεί να δανείζεσαι και να ξαναδανείζεσαι μέχρι τη στιγμή που δεν θα σε δανείζει κανείς».

Εξάλλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η κ. Βούλτεψη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Real.gr, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι και αυτήν τη φορά επαναλαμβάνεται η φράση «Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι» και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από άλλα κόμματα. Το είχαν πει και το καλοκαίρι. Ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον λόγο πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους σεξιστικές, ή σεξουαλικές, να πούμε, αναφορές».

By