Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: Δεν υπάρχει θέμα σύγκλησης της ολομέλειας

«Οι προτάσεις των κομμάτων δεν είναι ομοειδείς»

vouli

Τέλος στα σενάρια που κάνουν λόγο για συγκρότηση της κοινοβουλευτικής ολομέλειας προκειμένου να συζητηθούν οι διαφορετικές προτάσεις για δημοψήφισμα που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έβαλε με κατηγορηματικό τρόπο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Δεν υπάρχει θέμα σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.Βούλτεψη, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, διευκρινίζοντας πως «οι προτάσεις που προωθούνται από τα κόμματα δεν είναι ομοειδείς». «Οι μόνες που συμπίπτουν, όπως τις ακούω εγώ, είναι του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, ενώ διαφορετικές είναι οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ» πρόσθεσε και επεσήμανε πως «οι προτάσεις θα κατατεθούν και θα εξεταστούν από το επιστημονικό συμβούλιο».

Σχολιάζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις για τη ΔΕΗ, η κ. Βούλτεψη τόνισε πως η κυβέρνηση «εξάντλησε τον διάλογο», και τελικά υποχρεώθηκε στην επιστράτευση αφότου συμπέρανε πως «δεν υπήρχε συνδικαλιστικό αίτημα» από την πλευρά των απεργών.

Παράλληλα επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον κ. Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας πως «επιβεβαιώνει την εσωκομματική πίεση και την αμφισβήτηση που δέχεται», ενώ τον κατηγόρησε πως «προσπαθεί να βρει θερινά προβλήματα, ψάχνοντας κάτι, μπας και σωθεί».

Τέλος, η κ. Βούλτεψη εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη να παραιτηθεί από τα κομματικά όργανα της ΝΔ λόγω της διαφωνίας του με το άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές του χρόνου σε 13 περιοχές.

By