Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: Στον ΣΥΡΙΖΑ βαπτίζουν τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να καλύψει απεγνωσμένα τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του»

syriza11

Ότι προσπαθεί να καλύψει απεγνωσμένα τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη, αναφορικά με την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «βαπτίζει τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία».

Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεχίζει την φαρσοκωμωδία σε μια προσπάθεια να καλύψει τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του, που πέφτουν βροχή.

«Εν μέσω άλλης μιας συνεδρίασης της Πολιτικής του Γραμματείας και καθώς κορυφώνεται η αγωνία για τη συνεδρίαση της Κ.Ε. (εκτός και αν αναβληθεί ξανά), η αξιωματική αντιπολίτευση σκιαμαχεί παριστάνοντας ότι… ναυμαχεί!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τα ίδια τα πρακτικά της συνεδρίασης της Βουλής του Δεκεμβρίου 2013 για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, για τα οποία το Κοινοβούλιο έχει γνώση, αλλά και έχει αποφανθεί αμετάκλητα μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Βαφτίζοντας τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν, προκαλώντας θόρυβο γύρω από ένα ανύπαρκτο θέμα και μιλώντας για «εγκλήματα» με τα οποία ουδόλως ασχολήθηκαν μετά τον Δεκέμβριο του 2013» σημειώνει η κ. Βούλτεψη. «Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται να αποφύγουν την σκληρή κριτική των συνιστωσών τους για την καθήλωσή τους στις πρόσφατες εκλογές», καταλήγει.

By