Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βούλτεψη: O ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνεται με τους ειδικούς

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να συμμαζέψει το κατακερματισμένο κόμμα του με την πανσπερμία απόψεων για όλα τα θέματα και τελευταία για το χρέος

voultepsi-neadimokratia

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το μήνυμα του αναφορικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να συμμαζέψει το κατακερματισμένο κόμμα του με την πανσπερμία απόψεων για όλα τα θέματα και τελευταία για το χρέος.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας ανήγγειλε πομπωδώς ότι αναλαμβάνει νομοθετικές πρωτοβουλίες καταθέτοντας προτάσεις νόμου, ανέφερε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε: «Σωστά. Γιατί σήμερα είναι η επομένη της συνεδρίασης της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία ο συμπρόεδρος κ. Λαφαζάνης ανακάλεσε στην τάξη τούς διαφωνούντες, ζητώντας «να αποφεύγονται τοποθετήσεις που ξεφεύγουν από τις αποφάσεις του κόμματος»».

Επίσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι «στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η συγκρότηση Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής «που θα προετοιμάσει το έδαφος για τη συγκρότηση της διαπραγματευτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος», ερχόμενη σε επαφή με «οικονομολόγους, εμπειρογνώμονες και ειδικούς για το ζήτημα αυτό, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για το δημόσιο χρέος, να συγκροτήσει το πλαίσιο δράσης και να προλειάνει το έδαφος σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του προβλήματος»».

Επομένως, καταλήγει στη δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος, «βρισκόμαστε μπροστά σε μια αποκάλυψη, ότι την ώρα που η κυβέρνηση διαθέτει όλα τα στοιχεία, διαπραγματεύεται και έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη ημέρα», «ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνεται με τους ειδικούς για να …προλειάνει το έδαφος. Κατά τα άλλα ήσαν έτοιμοι να κυβερνήσουν …χθες».

By