Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος

Είχε εξαφανιστεί χωρίς να χαιρετήσει κανέναν

marinos

Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας, μετά την αναστάτωση που είχε προκαλέσει στο περιβάλλον του λόγω της φυγής του από οίκο ευγηρίας στο Γέρακα, όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα την εφημερίδα Espresso, ο Μαρίνος έφυγε άρον άρον από τον οίκο αποκατάστασης και μάλιστα δεν χαιρέτησε ούτε καν την ψυχολόγο, με την οποία ερχόταν καθημερινά σε επαφή μαζί της. Μάλιστα, η πηγή που επικαλείται η εφημερίδα ανέφερε ότι έφυγε λες και φυγαδεύτηκε.

«Ο Γιώργος είναι μια χαρά! Ήμουν μαζί του χθες το βράδυ, έως αργά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε», δήλωσε πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του σόουμπαν στην εκπομπή «Μία», τονίζοντας ότι έμεινε στον οίκο ευγηρίας για αποθεραπεία, μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Πριν από περίπου εννέα μήνες, είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της καλή του φίλης Άννας Φόνσου, φιλοξενήθηκε στο Σπίτι Του Ηθοποιού.

«Οποιοσδήποτε ηθοποιός ζητήσει την βοήθειά μας θα του την προσφέρουμε. Έτσι έκανα κι εγώ με τον Γιώργο. Ήμουν πράγματι κοντά του και μου είπε “δεν θέλω να πάω σπίτι μου γιατί δεν έχω ανθρώπους να με περιποιούνται”. Κάθισε ενάμιση μήνα και μία μέρα ο Σταμάτης Φασουλής μου είπε “θα τον πάρω και θα τον περιποιούμαι εγώ”, καθώς ο Γιώργος δεν είναι άπορος», ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Φόνσου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του η βίλα του στο Νέο Βουτζά πωλείται και ήδη έχει βρεθεί αγοραστής.

By