Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σημαντική διάκριση για το ελληνικό ελαιόλαδο «70»

Επιλέχθηκε στον ποιοτικό και γευσιγνωστικό διαγωνισμό TERRAOLIVO 2013

ebdomidaΜε το διεθνές βραβείο «Prestige Gold Award», βραβεύθηκε το Ελληνικό ελαιόλαδο 70 EVDOMINDA Extra Virgin Olive Oil στον διεθνή διαγωνισμό της TerraOlivo 2013.

Το 70 EVDOMINDA διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 500 συμμετοχές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων από όλο τον κόσμο.

Ήταν το ελαιόλαδο που επιλέχθηκε στον ποιοτικό και γευσιγνωστικό διαγωνισμό TERRAOLIVO 2013, για να παρουσιαστεί παγκοσμίως για πρώτη φορά, η Ελληνική ποικιλία Μανάκι. Το 70 EVDOMINDA Extra Virgin Olive Oil ποικιλίας «Μανάκι» παράγεται από την εταιρεία Merblong Ltd. που συμμετείχε στον διαγωνισμό TerraOlivo ο οποίος έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) από τις 3 Ιουνίου έως τις 6 Ιουνίου 2013

Η εταιρεία Merblong Ltd. ιδρύθηκε το έτος 2012 και είναι η πρώτη φορά που έλαβε μέρος σε διεθνή διαγωνισμό, επομένως η βράβευση του προϊόντος της, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

Η διεθνής διάκριση του 70 “EVDOMINDA” συμβάλλει στο να εντείνουμε τις επιχειρηματικές μας προσπάθειες για τη προβολή της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στον διεθνώς αυτό αναγνωρισμένο διαγωνισμό, συμμετείχαν με τα προϊόντα τους, ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως: Ιταλία, Ισπανία, Αργεντινή, Χιλή, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής,  Τυνησία, Τουρκία, Κροατία, Λίβανος, Νότια Αφρική, Ουρουγουάη, Περού, Σλοβενία και Πορτογαλία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By