Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βροχερός και σήμερα ο καιρός

kakokairia broxi plimira

Άστατος θα παραμείνει και σήμερα ο καιρός με σποραδικές καταιγίδες.

kataigida
© FOSPHOTOS Alexandros Katsis

Άστατος θα παραμείνει και σήμερα ο καιρός με σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, κυρίως στα ηπειρωτικά και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη θα υπάρχουν τοπικές βροχές και καταιγίδες με φαινόμενα κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 26 βαθμούς.

Στα Νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο  θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13-28 βαθμούς. Στην Ηπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η. Θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 13-27 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-6 και στη νότια Κρήτη 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 ως 29 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτική 4-6 Μποφόρ στα βόρεια και δυτικοί νοτιοδυτικοί στα νότια 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 ως 30 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και με φαινόμενα κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 18 ως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και θερμοκρασία από 14-26 βαθμούς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By