Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βρούτσης: Ανυπόστατα τα όσα λέγονται περί ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ

«Πρόκειται για «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης»»

oaed

Τέλος στα σενάρια περί κλεισίματος του ΟΑΕΔ επιχείρησε να δώσει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Με δήλωση του κάνει λόγο για «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» και χαρακτηρίζει τα σχετικά δημοσιεύματα «ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρούτση

«Μόνο ως προϊόν δημοσιογραφικής αφέλειας ή σκόπιμου αποπροσανατολισμού μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα περί «σχεδίου ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ».

Ουσιαστικά πρόκειται για «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας.

Το τελευταίο διάστημα ο ΟΑΕΔ ενισχύεται σημαντικά: αφενός μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αφετέρου μέσα από την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας.

Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς για την πατρίδα μας, εκτός από περίεργο είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την Κοινή Γνώμη».

By