Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γενικός πρόξενος των ΗΠΑ: «Μεγάλη επιτυχία η σύλληψη Μαζιώτη»

«Συγχαίρω την ελληνική αστυνομία για την εξαιρετική δουλειά που έκανε να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης κάποιον που έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Ρόμπερτ Σάντερς

maziotis2

Σε δηλώσεις για τη σύλληψη του καταζητούμενου για τρομοκρατία Νίκου Μαζιώτη προέβησαν απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά τη συνάντηση που είχαν στο ΥΜΑΘ, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός και ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς.

Ο κ. Σάντερς χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη και πρόσθεσε: «Συγχαίρω την ελληνική αστυνομία για την εξαιρετική δουλειά που έκανε να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης κάποιον που έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης συνεχάρη την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΛ.ΑΣ. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. και στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν στο θέμα της τρομοκρατίας. Ξέρουμε ότι οι λίγοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολλούς. Η απάντηση είναι ότι δεν θα περάσουν», σημείωσε ο κ. Ορφανός.

By