Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γεροβασίλη: Πάρτε στο ΠΑΣΟΚ τον Σταθάκη

Αντιπαράθεση για το θέμα της βιωσιμότητας τους χρέους

afroditiA

Νέα αντιπαράθεση για το θέμα της βιωσιμότητας τους χρέους  ξέσπασε  σήμερα, αυτή τη φορά, μεταξύ του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτης Αλ Σάλεχ και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «LIVE U» στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτηση της υποστήριξε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, ωστόσο, την διέψευσε η κα Αλ Σάλεχ επικαλούμενη… τις δηλώσεις του βουλευτή και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , Γιώργου Σταθάκη.

«Δεν υπάρχει κανένας οικονομολόγος στον κόσμο που να λέει ότι το χρέος είναι βιώσιμο» είπε συγκεκριμένα η κα Γεροβασίλη, για να λάβει την απάντηση της Αλ Σάλεχ ότι «το λέει ο Σταθάκης». Η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  αρνήθηκε  ότι προέβη σε τέτοια δήλωση ο βουλευτής του κόμματος, όμως, λίγο μετά η κα Αλ Σάλεχ επανήλθε δριμύτερη, λέγοντας πως «o κ. Σταθάκης με άρθρο έχει πεί ότι οι παραμετρικές αλλαγές σημαίνουν περαιτέρω κούρεμα και άρα βιωσιμότητα του χρέους».

«Ε, πάρτε τον στο ΠΑΣΟΚ τον Σταθάκη» είπε αγανακτισμένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια αποστροφή του λόγου της.  Λίγο αργότερα, ωστόσο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις, εννοώντας ότι πρέπει να πάρουν τον Γ. Σταθάκη στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να τους ανοίξει τα μάτια.

By