Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Αδιανόητη οποιαδήποτε υπαναχώρηση στο θέμα της διαθεσιμότητας

HǍmĩᬡΘεωρώ ότι το θέμα των ειδικών μισθολογίων το χειριστήκαμε με τελείως λανθασμένο τρόπο. Το κράτος πρέπει να αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο αυτούς τους ανθρώπους, που αποτελούν τον λεγόμενο σκληρό πυρήνα του κράτους, δηλαδή του δικαστές και τους ενστόλους

adonis2

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

Aδιανόητο, χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να υπάρξει οποιαδήποτε υπαναχώρηση στο θέμα της διαθεσιμότητας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και με αφορμή την αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με σημείο αιχμής τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Για τον Κυρ. Μητσοτάκη είπε ότι πρόκειται για  «έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς υπουργούς της κυβέρνησης», ενώ αναφερόμενος στον κ. Λοβέρδο, υποστήριξε  ότι ενδεχομένως να μην έχει «την πλήρη εικόνα» για το επίμαχο ζήτημα καθώς τώρα  εισήλθε  στο κυβερνητικό σχήμα.

Ως προς τις περικοπές στους ένστολους, υπογράμμισε ότι δεν έπρεπε να γίνουν :«Θεωρώ ότι το θέμα των ειδικών μισθολογίων το χειριστήκαμε με τελείως λανθασμένο τρόπο. Το κράτος πρέπει να αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο αυτούς τους ανθρώπους, που αποτελούν τον λεγόμενο σκληρό πυρήνα του κράτους, δηλαδή του δικαστές και τους ενστόλους», σημείωσε συγκεκριμένα.

Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε πως η χώρα και η κυβέρνηση έχουν μια επιλογή: να μη σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις και η πορεία που έχει χαραχθεί για την έξοδο από την κρίση. «Αν πισωγυρίσει, ούτως ή άλλως και η χώρα θα καταστραφεί και η κυβέρνηση θα πέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

By