Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επικίνδυνο κόμμα

«Δεν μπορεί να κρυφτεί, συμπαθεί την τρομοκρατία»

adonis

Σφοδρότατη επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για τον Σάββα Ξηρό που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, ανέφερε χαρακτηριστικά:» Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρυφτεί, συμπαθεί την τρομοκρατία. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κόμμα» και διερωτήθηκε » φαντάζεστε να έχουν αύριο την εξουσία; θα νιώθει κανείς ασφαλής;».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επεσήμανε πως δεν πέφτει από τα σύννεφα με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχουν κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν με συμπάθεια την τρομοκρατία» και πρόσθεσε » Δεν ξέρω κανένα άλλο κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης που να έχει τόσο φιλοτρομοκρατικές θέσεις όσο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Διαμαντόπουλος υιοθέτησε μέσα στο κοινοβούλιο απόψεις τρομοκρατών».

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία συγγενών της οργάνωσης «Συνωμοσία των  Πυρήνων της Φωτιάς» στο κοινοβούλιο ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: » Βλέπουμε με συμπάθεια τον κάθε γονέα αλλά το να προσκαλεί ένα κόμμα συγγενείς τρομοκρατών είναι πολιτική πράξη, αυτό μην το ξεχνάμε».

By