Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας σε 2-3 μήνες θα φορέσει και γραβάτα

«Και στον Χομεϊνί θα πήγαινε, αν αυτός ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός»

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Σε ιδιαίτερα καυστικό ύφος ήταν τα σχόλια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος.

«Ο κύριος Τσίπρας και στον Χομεϊνί θα πήγαινε, αν αυτός ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ και έσπευσε να εκφράσει την εκτίμηση πως ο κ. Τσίπρας «σε 2-3 μήνες θα φορέσει και γραβάτα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα, αν ο λόγος που πήγε στο Άγιον Όρος ήταν ομολογία πίστης, να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει τα παιδιά του, σημειώνοντας πως διαφορετικά η επίσκεψή στην αθωνική πολιτεία είχε πολιτικά κίνητρα.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τονίζοντας πως «ο Αντώνης Σαμαράς να διακινδυνεύσει την πορεία και την ανάκαμψη της χώρας με εκλογικά παιχνίδια».

Τέλος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο ζήτημα των ενστόλων, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου πως πρόσφατα αγκάλιασε τους ενστόλους ενώ πριν λίγο καιρό κορυφαία στελέχη της τους χαρακτήρισαν με εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι νεαροί των Εξαρχείων.

By