Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Προϊόν παράνομης καταγραφής τα βίντεο της Χρυσής Αυγής

Εισαγγελική παρέμβαση ώστε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραδώσουν τυχόν υλικό που έχουν από μαγνητοσκοπημένες ή ηχογραφημένες συνομιλίες τους με βουλευτές άλλων κομμάτων ζήτησε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης

Georgiadis600_200314

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες «ρουφιάνους» και «άνανδρους χαφιέδες» και σημείωσε πως ό,τι κι αν έχουν «είναι προϊόν παράνομης καταγραφής»,

«Ισως δεν το έχουν καταλάβει, γιατί είναι άνθρωποι της νύχτας, ότι αυτά είναι κακουργήματα. Τους ψηφίσαμε στη Βουλή και τους αναγορεύσαμε και σε πατριώτες» συμπλήρωσε.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι καλύπτει τον βουλευτή Στάθη Παναγούλη που είχε επαφές με χρυσαυγίτες. «Γιατί τον καλύπτουν ενώ είχε τέτοιες επαφές; Εμείς τον Μπαλτάκο τον διώξαμε αμέσως» επισήμανε.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι ο ίδιος μιλούσε καθημερινά με τον Π. Μπαλτάκο, αλλά δεν γνώριζε τις στενές επαφές που είχε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης με τη ΧΑ. «Θα το είχα αποτρέψει αν το γνώριζα» προσέθεσε.

Takis-Baltakos

«Είχε πάρει από μόνος του την πρωτοβουλία να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Χρυσή Αυγή και τον κατέστρεψαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στη δήλωσή του ότι συγκινήθηκε με την κίνηση του υιού Μπαλτάκου, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο Δημήτρης Μπαλτάκος έπρεπε να συλληφθεί αμέσως και να κατηγορηθεί για την πράξη του, ωστόσο επέμεινε ότι από ανθρώπινης πλευράς ήταν κατανοητή.

By