Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Πυροτέχνημα η πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα

«Τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι;»

adonis2

Προσπάθεια δημιουργίας «πολιτικών εντυπώσεων» καταλόγισε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και τον κατηγόρησε πως «στόχος του είναι να μπεί η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως η πρόταση του κ. Τσίπρα για δημοψήφισμα είναι «πυροτέχνημα» και σχολίασε με καυστικό τρόπο τα πρόσωπα που συστρατεύονται με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό την ομπρέλα του συνθήματος «Πρώτη φορά αριστερά».

«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα, Πρώτη φορά αριστερά, είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και διερωτήθηκε με νόημα: «τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν».

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ανέφερε ότι η οικονομία δεν προχωρά με μία μονοπωλιακή εταιρία η οποία, όπως σημείωσε, έχει χρέη και διαμήνυσε πως «η πλειοψηφία της κοινωνίας θέλει μεταρρυθμίσεις και να πάμε μπροστά».

«Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων» κατέληξε λέγοντας ο κ. Γεωργιάδης.

By