Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Kανείς από την κυβέρνηση δεν έχει εξηγήσει το θέμα με τις απολυμένες καθαρίστριες

 «Μού ασκούν κριτική ότι βγαίνω συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ίσως να έχουν δίκιο, ωστόσο δεν μπορείς να έχεις την κοινωνία μαζί σου αν δεν βγαίνεις να εξηγείς στον κόσμο» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

adonis

«Δεν έχει βγει κάποιος να εξηγήσει με σαφήνεια γιατί η κυβέρνηση έλαβε αυτήν την απόφαση, μού ασκούν κριτική ότι βγαίνω συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ίσως να έχουν δίκιο, ωστόσο δεν μπορείς να έχεις την κοινωνία μαζί σου αν δεν βγαίνεις να εξηγείς στον κόσμο». Αυτό ήταν το σχόλιο του νέου κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη σε σχετική ερώτηση για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι υπάρχει διαφωνία για 250 διαθεσιμότητες. «Εμείς σε σύντομο διάστημα με τον κ. Μπέζα κάναμε 10.000 διαθεσιμότητες. Η διάφορα είναι ότι βγήκαμε να εξηγήσουμε τη σκοπιμότητα της απόφασης«, σημείωσε.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτηση του Γιάννη Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ, εξήγησε ότι τον όρισε αναπληρωτή πρόεδρο που αποτελεί μια θέση θέση καθαρά τυπική χωρίς μισθό, χωρίς δικαίωμα ψήφου χωρίς γραφείο. Ο ίδιος υπερασπίστηκε τον κ. Δαραβίγκα λέγοντας πως έχει 30 χρόνια δράση στο αντικείμενο και ήταν πρόεδρος του αγώνα κατά των ναρκωτικών.

By