Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιακουμάτος: Εκεί που δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος

Τον πόλεμο κατά των τιμών ξεκίνησε ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης

giakoumatos

Τον πόλεμο κατά των τιμών ξεκίνησε ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος. Μιλώντας στο Μega, o κ. Γιακουμάτος είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να καταπολεμήσει την αισχροκέρδεια. «Θα πολεμήσω με νύχια και με δόντια να τιθασεύσω την ακρίβεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, επανέλαβε ότι υπάρχει εντολή Σαμαρά να μειωθούν οι τιμές. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάλι» σημείωσε.

Για να προσθέσει ότι «σε πρώτη φάση αυτό που επείγει σε μία χώρα που περνά μία εθνική τραγωδία οικονομική, όπου υπάρχει αγοραστική αδυναμία τρομακτική, όπου το 25% είναι νεόπτωχοι, είναι το καλάθι το απαραίτητο για την οικογένεια. Το ψωμί, το λάδι, το γάλα, τα απορρυπαντικά, αυτά που χρειάζεται μία οικογένεια».

Στην επισήμανση ότι σε κάποια από τα προϊόντα που ανέφερε τα τελευταία δύο χρόνια οι τιμές αυξήθηκαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης σημείωσε: «Πρέπει σε μία κοινωνία αλληλεγγύης και οι επιχειρηματίες και τα τραστ να καταλάβουν ότι ζούμε σε μία ειδική περίπτωση και να έχουν ειδικές τιμές», ενώ σε ερώτηση αν περιμένει τα τραστ να ρίξουν τις τιμές απάντησε κατηγορηματικά: «Εκεί που δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος».

By